LESENICA.com • Poglej temo - Vžiganje v les

Vžiganje v les

Ročna in strojna orodja, hobby program...

Re: Vžiganje v les

OdgovorNapisal/-a hitri123 » 29.6.2020 18:51

Imaš različne debeline. Najbolje da malo pregledaš ponudbo nastavkov, ki jih tudi prodaja. Cena je malo dražja, vendar se izplača. Žal, ali pa tudi sreča, so nastavki fiksni in so točno namenjeni za ta model pirografa.
hitri123
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a David » 29.6.2020 19:23

Hitri123 koliko močan pirograph pa imaš? Koliko stopinj lahko doseže?
lp
David
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a hitri123 » 29.6.2020 19:28

Za stopinje nevem, je pa 50/60Hz,130W-max.
hitri123
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a miha » 30.6.2020 15:17

hitri123 napisal/-a:Imaš različne debeline. Najbolje da malo pregledaš ponudbo nastavkov, ki jih tudi prodaja. Cena je malo dražja, vendar se izplača. Žal, ali pa tudi sreča, so nastavki fiksni in so točno namenjeni za ta model pirografa.

To mi pa ni najbl všeč da so sam določene nastavki... Sm gledu za nazaj pa sm vidu k je P.G objavu enga se mi zdi bol k je na žice...
Kaj pa vi mislte kerg ase bl splača kupt da nam glih v temo brcnu...
Prlagam tizga od P.G
https://pastirji.si/kategorija-izdelka/ ... pirografi/
Al je ta bol od TO BI
https://www.tobi.si/profesionalni-pirog ... irograf%20
Hvala lp
miha
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a hitri123 » 30.6.2020 15:27

Težko rečem katerega. Če si pripravljen polno raskirat ceno (pirograf in vse nastavke, po mojih ocenah nekje 250,300 eurov), bi nabavil to. Sam sem se odločil za ga, ker se mi nedá z] icami ukvarjati. Če ti je ta način zanemarljiv, potem bi se odločil za žico. Izbira je pa od vsakega posameznika različna.
hitri123
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a miha » 30.6.2020 16:41

hitri123 napisal/-a:Težko rečem katerega. Če si pripravljen polno raskirat ceno (pirograf in vse nastavke, po mojih ocenah nekje 250,300 eurov), bi nabavil to. Sam sem se odločil za ga, ker se mi nedá z] icami ukvarjati. Če ti je ta način zanemarljiv, potem bi se odločil za žico. Izbira je pa od vsakega posameznika različna.

Hvala ti za use odgovore in nasvete. Bom mal pretuhtu še predn naročim. Bom pa veseu še kšnga komentarja pa nasveta če ma kdo še kej izkušn.
lp
miha
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a marjan » 1.7.2020 9:03

Pozdravljen
Če mene prašaš je čisto tako kot kermu bolj leži. Ozimoroma je tisti bolši ki ti bolj odgovarja za delo.
Drugače pa če pa če se boš bavil s tem profesionalno potem raje vzemi to bi. Če pa je to tako za zravan je pa ta drugi več kot odločine. Vse je odvisno od tega za kaj ga boš uporabljal in koliko.
Lp
marjan
Sodelavec
Sodelavec

OdgovorNapisal/-a P.G. » 1.7.2020 10:31

Spet se pridružujem temu formu saj sem opazila, da je veliko zanimanja in vprašanj grede pirografov in pirografije :) . Naj najprej odgovorim na predhodno vprašanje novinca glede ročaja, ki ga ima pirograf na prej omenjeni povezavi. Meni osebno ni najbolj všeč, kajti imam veliko težav s pregrevanjem ročaja in zato ne morem delati dlje kot npr. 1 uro( se mi je že začel celo taliti) ampak ga ne uporabljam veliko, le za kakšno pisanje črk na trd les saj moram priznati da se še nisem navadila risati z njim. Zraven sem dobila žico, ampak sem kasneje dokupila nastavke ki so že oblikovani in jih potem samo menjam. Nekatere tudi zanima kateri pirograf bolje izbrati. Če želite začeti z risanjem vam osebno bolj priporočam nekaj poceni za ene cca. 15 ali 20 eur saj z njim lahko naredite ogromno lepih izdelkov in se tudi naučite osnov pirografije. Edina razlika med njimi so nastavki (ti so pomembni) in ali se lahko regulira temperatura (zelo prav pride pri senčenju). Jaz imam takšnega: https://www.enaa.com/elektricni-spajkal ... ni-komplet in mi odlično služi že od vsega začetka. Seveda je pa vse odvisno od vas in vaših želja in potreb. Če imate še kakšno vprašanje pa me le kontaktirajte :wink: : https://www.facebook.com/patricija.golob.leseniizdelki
P.G.
Novinec
Novinec

OdgovorNapisal/-a miha » 5.7.2020 19:49

P.G. Hvala za vse informacije. Če me bo pa šekej zanimal se bom obrnil na vas.
Hvala lp.
miha
Sodelavec
Sodelavec

Prejšnja

Vrni se na Orodja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov