Pozdravljeni mene pa zanima kje kupujeta žagne liste za tračne žage. Imam tračno žago metabo BAS 260 Swift. dolžina lista 1712 mm širina 6,4-12,7 mm hvala lp
Jaz imam tudi motabo tračno žago nazavnje sem jih naročil kar originalne na firmi. Se mi pa zdi da so kar drage tko da naslednjič bom preveril še kje drugje Se priporočam tudi jaz kakšnim predlogom Lp
Da se še jaz vmešam v pogovor ker me tudi zanima ker rabim rezervo. Sem si ogledal to stran vendar ne najdem da bi prodajali samo liste za tračno žago. Sem mogoče spregledal?
Da se še jaz vmešam v pogovor ker me tudi zanima ker rabim rezervo. Sem si ogledal to stran vendar ne najdem da bi prodajali samo liste za tračno žago. Sem mogoče spregledal?
Primarno dobavljamo trgu ponudbo tračnih listov za razrez hlodovine vendar imamo v programu tudi za mizarje. Stranke so zadovoljni z njimi, ker so tudi cenovno ugodni (sicer ne tako kot "kitajsi" vendar je kvaliteta neprimero boljša).
Pozdravljeni DAJK. imate pri vas tudi žagnine liste za metabo bas 260 swift? L= 1712 in sirina 6.4mm. Imam sedaj eno mislim da kitajsko in je res kvaliteta bol za en... In kakšna bi bila cena? Lp.